Nu cred ca a trecut o saptamana de cand un prieten m-a intrebat cum ar putea el sa construiasca un stabilizator de imagine pentru GoPro pe care sa-l tina in mana, mai bine zis un steadycam pentru GoPro HERO3, care sa faca exact ce face gimbalul pe drona. Intrebarea a venit dupa ce a vazut gimbalul pe care l-am construit pentru drona noua, gimbal ce va avea in sarcina o camera Canon EOS M. Initial i-am recomandat un gimbal Tarot 2D, ca tot s-a ieftinit mult acum, dar nu intamplator, am gasit exact ce are el nevoie.

steadycam pentru gopro hero3

Steadycam pentru GoPro HERO3 Feiyu Tech FY G3

Feiyu Tech FY G3 Steadycam GoPro Handheld 2-Axis Brushless Gimbal
Feiyu Tech FY G3 Steadycam este un stabilizator de imagine in 2 axe, de mici dimensiuni si usor, portabil si foarte practic, cu ajutorul caruia filmarile cu GoPro vor fi mult mai line, iar fotografiile perfect orizontale. Camera poate fi inclinata cu ajutorul butoanelor aflate pe maner, in tot acest timp aceasta fiind stabilizata. Feiyu Tech FY G3 Steadycam este compatibil cu GoPro HERO3 si GoPro HERO3+. Functioneaza cu baterii Li-Ion de 3.7V care se introduc in manerul lui, ce-i asigura o autonomie de pana la 2 ore.

Cred ca multi posesori de GoPro si-au dorit un asemenea gadget si uite-l ca a aparut.

 
gimbal pentru gopro steadycam pentru gopro stabilizator pentru gopro

Pretul anuntat pentru stabilizatorul Feiyu Tech FY G3 Steadycam este 147 euro si il gasiti aici (atentie, momentan cu precomanda).

Intrebari sau discutii despre Feiyu Tech FY G3 Steadycam GoPro, aici sau pe Facebook