Steadycam pentru GoPro HERO3

Nu cred ca a trecut o saptamana de cand un prieten m-a intrebat cum ar putea el sa construiasca un stabilizator de imagine pentru GoPro pe care sa-l tina in mana, mai bine zis un steadycam pentru GoPro HERO3, care sa faca exact ce face gimbalul pe drona. Intrebarea a venit dupa ce a vazut gimbalul pe care l-am construit pentru drona noua, gimbal ce va avea in sarcina o camera Canon EOS M. Initial i-am recomandat un gimbal Tarot 2D, ca tot s-a ieftinit mult acum, dar nu intamplator, am gasit exact ce are el nevoie.

steadycam pentru gopro hero3
Steadycam pentru GoPro HERO3 Feiyu Tech FY G3

Feiyu Tech FY G3 Steadycam GoPro Handheld 2-Axis Brushless Gimbal
Feiyu Tech FY G3 Steadycam este un stabilizator de imagine in 2 axe, de mici dimensiuni si usor, portabil si foarte practic, cu ajutorul caruia filmarile cu GoPro vor fi mult mai line, iar fotografiile perfect orizontale. Camera poate fi inclinata cu ajutorul butoanelor aflate pe maner, in tot acest timp aceasta fiind stabilizata. Feiyu Tech FY G3 Steadycam este compatibil cu GoPro HERO3 si GoPro HERO3+. Functioneaza cu baterii Li-Ion de 3.7V care se introduc in manerul lui, ce-i asigura o autonomie de pana la 2 ore.

Cred ca multi posesori de GoPro si-au dorit un asemenea gadget si uite-l ca a aparut.

 
gimbal pentru gopro steadycam pentru gopro stabilizator pentru gopro

Pretul anuntat pentru stabilizatorul Feiyu Tech FY G3 Steadycam este 147 euro si il gasiti aici (atentie, momentan cu precomanda).

Intrebari sau discutii despre Feiyu Tech FY G3 Steadycam GoPro, aici sau pe Facebook

4 thoughts on “Steadycam pentru GoPro HERO3”

    1. Fix tu m-ai intrebat daca exista un steadycam pentru gopro! ­čśÇ
      Asta este exact raspunsul la intrebarea ta. Celalalt gimbal, cel de la Tarot, este bun de aplicat pe masina, mortor, quad etc…

  1. salut! ca sa pot folosi un tarot prins pe motor mai am nevoie si de alte subansable care se gasesc pe drone? vreau sa stiu daca imi mai trebuie ceva pe langa el ca sa-l pot foloso pe motor. ms

    1. Pai trebuie sa gasesti o modalitate de prindere pe motor. In rest nu mai ai nevoie de nimic in afara de un acumulator 3s pentru gimbal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

spatii de inchiriat