Lugojul vazut de sus

Drona EYE IN THE SKY a trecut prin Lugoj, duminica 1 septembrie 2013. Fara sa cunosc orasul Lugoj si neavand o lista prestabilita de puncte de interes, totusi cred ca am reusit sa surprind cu ajutorul fotografiei aeriene, un peisajul urban mai mult decat placut al unui oras mic si cochet. Nu pot sa spun decat ca, sunt sigur ca voi mai zbura prin Lugoj!

podul de fier lugoj lugojul vazut de sus lugojul vazut de sus lugojul vazut de sus lugojul vazut de sus lugojul vazut de sus lugojul vazut de sus lugojul vazut de sus lugojul vazut de sus lugojul vazut de sus lugojul vazut de sus lugojul vazut de sus

Imagini realizate cu o camera foto GoPro HERO3 Black Edition

5 thoughts on “Lugojul vazut de sus”

  1. Felicitări !!! Spectaculoase fotografiile, sunt o încântare şi parcă mă fac să-mi iubesc şi mai mult oraşul. Mulţumim pentru vizită şi te aşteptăm să mai “zbori” prin oraşul meu drag !

  2. Multumim pentru poze. Sunt extraordinare, o alta perspectiva. Se poate zbura si noaptea? Ar fi interesant sa vedem cat de “luminat” e orasul nostru.

  3. Foarte frumoase pozele…dar ar trebui facute mai multe poze si sa cuprinda tot Lugojul….adica si cartierele de pe caransebesului…si celellante….dar si gropile ar trebui pozate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

spatii de inchiriat