Parteneriat cu GoVideo.ro

parteneriatAm placerea sa va anunt ca incepand de azi, EYE IN THE SKY se afla intr-un parteneriat de publicitate cu site-ul GoVideo.ro – un site specializat in vanzarea camerelor sport / de actiune (action cam), fiind distribuitor autorizat in Romania al camerelor GoPro, Drift si Contour.

Poate va intrebati in ce consta acest parteneriat. Nu este niciun secret, dar inainte permiteti-mi sa fac o scurta “paranteza”.
In cele peste 11 luni de activitate, fanii nostri, in special cei care ne urmaresc indeaproape, zi de zi pe Facebook, au inteles ca ceea ce facem, facem din pura pasiune si in niciun caz nu este o afacere.

Dupa cum probabil v-ati dat seama, fotografia aeriana este o pasiune care necesita timp si bani. Va spun sincer ca ma simt norocos ca eu sunt “EYE IN THE SKY”, pentru ca am avut sansa sa fac acest lucru sa se intample si pentru ca lumea il apreciaza. Sper ca voi putea sa-l fac si in continuare cel putin la fel de bine ca pana acum. Pentru a putea merge mai departe si pentru a evolua, ma simt nevoit sa recunosc ca am nevoie de putin sprijin. Din acest motiv am incercat sa gasesc un partener care, sa imi permita sa ma manifest liber in continuare, dar care sa aiba de castigat si el de pe urma activitatii noastre. Asa am gasit govideo.ro, un site care are multe lucruri in comun cu activitatea noastra.

Cateva cuvinte despre termenii parteneriatului cu GoVideo.
Site-ului GoVideo.ro este un site specializat in vanzarea camerelor sport / de actiune gen GoPro, dar si dronelor / multicopterelor. In schimbul promovarii imaginii GoVideo.ro, vom beneficia de preturi “preferentiale” pentru echipamentele pe care le vom achizitiona de azi inainte, in special pentru achizitia noului PHANTOM 2 dotat cu noul ZENMUSE H3-3D.
Astfel, toate materialele realizate de noi si postate pe pagina noastra de Facebook, atat foto cat si video, vor contine, pe langa logo-ul EYE IN THE SKY si logo-ul site-ului govideo.ro
De asemenea, logo-ul govideo.ro va fi afisat in header-ul paginii noastre de Facebook si pe site.

Am tinut sa fac aceste precizari pentru a nu crea confuzie si pentru a nu ridica (inutil), eventuale semne de intrebare.
Multumim administratorului site-ului GoVideo.ro pentru intelegere, pentru increderea si sprijinul acordat.

Si pentru ca tot vine vacanta, va invit sa calcati virtual pragul magazinului govideo.ro, macar pentru a va face o idee despre ce inseamna universul “action camera”.

1 thought on “Parteneriat cu GoVideo.ro”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

spatii de inchiriat