acumulator phantom 2

Acumulatori pentru Phantom 2 la jumatate de pret

baterie phantom 2Drona Phantom 2 este “o jucarie” fantastica, mai ales in combinatie cu noul gimbal in 3 axe – ZENMUSE H3-3D. Singurul dezavantaj semnificativ in comparatie cu modelul precedent de PHANTOM, ar fi  pretul acumulatorului original pentru Phantom 2, un acumulator 11.1V cu o capacitate de 5200 mAh dar personalizat de DJI. Chiar daca timpul de zbor s-a dublat fata de Phantom 1, acesta nu este intotdeauna suficient. Cel putin inca 2 acumulatori de rezerva (daca nu chiar mai multi) ar trebui sa aveti cu voi in cazul unui eveniment sau o sesiune de fotografie si filmare aeriena. Si va spun asta din propria experienta – eu am 6 acumulatori pentru Phantom 1 si de cateva ori ar fi fost bine sa fi avut macar 8 sau chiar 9.

Pe Pantom 2 nu se poate folosi un alt tip de acumulator decat cel original, pentru ca acesta difera putin de un acumulator clasic; are inclus in el circuitul de balansare al celulelor, este prevazut cu LED-uri ce indica nivelul de incarcare al acestuia si nu necesita cabluri de conectare la drona. Pretul unui astfel de acumulator este de aproximativ 590 lei pe govideo.ro, in timp ce pretul unui acumulator original pentru PHANTOM 1 costa 115 lei. Adevarat e ca un acumulator original pentru PHANTOM 1 are o capacitate de doar 2200 mAh, dar daca esti putin atent la cifre, iti dai seama ca pretul acumulatorului original pentru PHANTOM 2 este mai mult de dublu fata de un acumulator “normal” de aceeasi capacitate.

Vestea buna este ca au aparut acumulatori pentru Phantom 2 mai ieftini, la aproape jumatate de pret fata de cei originali. Zilele trecute am primit in email o informatie cum ca in curand va fi disponibil un acumulator pentru PHANTOM 2 Vision si PHANTOM 2, cu o capacitate de 5400mAh.

Pretul unui acumulator “neoriginal” este 74 euro, pret la care se mai aplica un discount de 10% daca folositi codul “ba1404”.
Vezi detalii aici
Si cum pe banggood.com transportul este gratuit, consider ca achizitionarea acumulatorului in aceste conditii este o afacere buna.

Celor care vor sa ma intrebe daca am cumparat de pe banggood.com si daca sunt de incredere, le raspund cu DA.
Totusi, fiind vorba de un produs nou, si tinand cont ca transportul e gratuit va sfatuiesc sa comandati intai doar unul de proba.

Daca aveti intrebari, imi puteti scrie aici sau pe Facebook.

1 thought on “Acumulatori pentru Phantom 2 la jumatate de pret”

  1. Bateriile Phantom 2 sunt din categoria baterii inteligente. Drona verifica mereu daca bateria este genuine sau nu.

    Au fost si cazuri in care drona nu recunostea nici macar bateria originala si pica ca piatra.

    Deci nu cred ca este o idee buna sa pui altfel de baterii decat cele originale.

    Acelasi lucru si la elicii. Pana acum P2 zboara perfect doar cu cele originale. Toti cei care au testat altfel de elicii au raportat crash-uri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

spatii de inchiriat