Oricine poate fi “Anonymous”, dar asa ceva este inadmisibil!

Atentie! Acest articol nu este un ghid Anonymous! Noi nu suntem de acord cu acest gen de mesajele si nici cu continutul lor! Noi respectam legea, oricat de nedreapta ar parea uneori… dar aici nu e cazul šŸ˜€

Un mesaj ciudat, “semnat” Anonymous, a aparut azi pe internet. Mesajul lasa sa se inteleaga ca interzicerea folosirii dronelor, mai ales a celor dotate cu camera foto/video, ar fi o incalcare a dreptului la informare.

Anonymus – mesaj catre Romania
Salutare cetateni! Acesta este un mesaj adresat guvernului Romaniei si priveste reglementarea folosirii dronelor civile. Noi, oamenii internetului liber, nu vom tolera niciodata cenzuta si vom expune intotdeauna nelegiuirile celor corupti prin toate mijloacele pe care le avem. Asta include si folosirea obiectelor zburatoare fara pilot. Nu vom tolera tentativele voastre de a ne ingradi dreptul la informare si de a-i informa pe altii despre nelegiuirile voastre. Nu ne vom supune legilor impuse de catre hotii si criminalii ce conduc aceasta tara. Nu suntem dispusi sa mai toleram aceasta clasa politica. Nu vom lasa ca aceasta tara sa devina o colonie a vestului si a estului transformand-o intr-un stat politienesc. Atata timp cat veti continua sa ne furati, sa impuneti legi nedrepte, sa ne otraviti aerul si apa si sa vindeti tara asta puterilor straine, noi vom contunua sa expunem aceste crime cu si fara ajutorul dronelor. Nu avem nevoie de permisiunea vreunei autoritati ca sa expunem nedreptatea.
Cunoasterea este libera!
Asteptati-va la noi!

In final, Anonymus spune ca “Nu avem nevoie de permisiunea vreunei autoritati ca sa expunem nedreptatea. Cunoasterea este libera! Asteptati-va la noi!”

Sincer, ma pufneste rasul! Cum isi poate imagina acest Anonymous, asa ceva? Urat, foarte urat din partea lui!
Hmmm, autorii ai acestui mesaj, isi imagineaza in naivitatea lor, ca oricine poate sa devina un “anonymous”, cumparandu-si o drona de jucarie ieftina, cu camera incorporata…
Asa ceva e inadmisibil! De ce ar cumpara lumea drone cu camera, cu doar 50-100 euro? Pentru joaca si distractie? Ca sa fotografieze proteste sau diverse evenimente la care presei i se restrictioneaza accesul in mod abuziv? Pentru a filma ilegalitati comise de stat sau sub acoperirea statului?

Si apoi, ce fel drone s-ar putea folosi pentru astfel de activitati ilegale? Eu am o banuiala cam la ce modele de drone s-a gandit anonymous.

Iata cateva modele de drone cu camera, mici si usoare, de sub 100 grame, ce pot fi ascunse in buzunare si pot face treburi oribile, precum fotografie si filmari de la inaltime, ce pot fi apoi postate pe internet, pe retelele de socializare.
anonymus_02

WLtoys V959 2.4G 4-Axis 4CH RC Quadcopter With Camera Mode 2
Pret 46 euro | Mai multe detalii despre aceasta drona gasiti aici

 

 

 

 

anonymus_04Hubsan X4 H107C Upgraded 2.4G 4CH RC Quadcopter With 2MP Camera RTF
Pret 55 euro | Mai multe detalii despre aceasta drona gasiti aici

 

 

 

 

 

anonymus 01Walkera QR Ladybird V2 FPV RC Quadcopter With Devo F4 RTF Mode 2
Pret 129 euro | Mai multe detalii despre aceasta drona gasiti aici

 

 

 

 

 

anonymus_03

Nine Eagles 2.4GHz 4CH Galaxy Visitor 2 RC Quadcopter With Camera
Pret 105 euro | Mai multe detalii despre aceasta drona gasiti aici

 

 

 

 

 

 

PS. Am o idee pentru statu’ roman, care sigur ii va pune in fund pe cei ce indraznesc sa se transforme in posesori de drone anonymous: sa ne interzica internetul!

6 thoughts on “Oricine poate fi “Anonymous”, dar asa ceva este inadmisibil!”

 1. Fara suparare, dar mai uita-te odata peste textul publicat, s-au strecurat cateva greseli de acord si sens.
  Cred totusi ca e bine ca exista cineva care se opune unor legi care, dupa parerea mea, inca nu sunt prea bine gandite. Daca nimeni nu comenteaza se va intelege apoi ca toti suntem de acord cu aceasta ingradire ostentativa.
  Paradoxul democratiei este ca prin excesul de legi, reglementari si adaugirile ulterioare la acestea, nu duce la organizare ci la anarhie (vezi SUA). Multi considera ca SUA de cand cu Patriot Act (set de legi care da dreptul la incalcarea altor legi deja existente) se indreapta catre anarhia sistemul insusi.
  Acum cine sunt eu sa judec? …timpul ne va arata daca ne indreptam catre ceva bun sau nu.

 2. adrian are dreptate daca nimeni nu comenteaza totii vor incepe sa fie de acord asta e anarhie prea mult seinterzice sii se ataca insasii dreptu la libertateprin cateva legii/reguli .

 3. Buna seara.Ma intereseaza la Nine Eagles 2.4GHz 4CH Galaxy Visitor 2 RC Quadcopter With Camera, pana la ce inaltinme se poate ridica si de cat MP e camera la el,

  Multumesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

spatii de inchiriat