cea mai mica drona din lume

Hubsan H111 Q4 Nano Estes Proto X cea mai mica drona din lume

cea mai mica drona din lume
Hubsan H111 Q4 Nano Estes Proto X cea mai mica drona din lume

Am gasit-o pe net zilele acestea si n-am putut sa ma abtin, sa nu scriu despre cateva cuvinde despre ea. Este vorba despre cea mai mica drona de jucarie din lume – Hubsan H111 Q4 Nano Estes Proto X.
Dupa cum puteti vedea si singuri, are un design haios, pare inspirat din transformers, iar telecomanda, si ea foarte micuta, te face sa te gandesti la jucarii recomandate copiilor intre 2 si 4 ani :). Daca nu va place aceasta telecomanda, puteti achizitiona o drona BNF (fara telecomanda, la un pret mai mic) si separat, sa va cumparati o telecomanda de la drona Hubsan H107L.
Drona Hubsan H111 Q4 Nano Estes Proto X este o drona cat se poate de “normala” cu 4 elice deci este un quadrocopter. Este dotata giroscop si un modul radio in frecventa 2.4GHz. Micro drona este prevazuta cu LED-uri albastre in fata si rosii in spate, pentru o mai buna orientare. In zbor se comporta ca si fratele ei mai mare Hubsan X4 H107L. Are doua moduri de zbor: normal si acrobatic. In modul acrobatic drona se poate da peste cap si face flic-flacuri. Trebuie sa stiti ca modul acrobatic se poate activa doar cu telecomanda de pe Hubsan H107L. Telecomanda cu care vine Nano Estes Proto X nu poate comuta intre cele doua moduri de zbor.

In continuare ma joc cu mare drag cu drona Hubsan H107L; aproape zilnic o dau cu capul de pereti prin casa, dar n-am putut sa nu (pre) comand si o drona Nano Estes Proto X. Sunt convins ca va fi cel putin la fel de distractiva. Cand o sa-mi ajunga, o sa va impartasesc impresia personala despre dansa. Iar atunci Hubsan H107L va fi considerat (culmea) “fratele cel mare”! ­čÖé

telecomanda hubsan nano estes proto xcea mai mica drona din lumehubsan nano estes proto x

Specificatii tehnice Hubsan H111 Q4 Nano Estes Proto X
Greutate: 11.5g
Dimensiuni: 45mm x 45mm
Autonomie de zbor: 5 minute
Timp incarcare acumulator: 30 minute prin USB

Pachetul mai include si un set de elice de schimb.

Pret pentru drona Nano Estes Proto X RTF (cu telecomanda): 33 euro | o puteti precomanda aici
Pret pentru drona Nano Estes Proto X BNF (fara telecomanda): 24 euro | o puteti precomanda aici
Pret telecomanda Hubsan X4 H107L si H107C: 14 euro | o puteti cumpara de aici

telecomanda drona hubsan
Telecomanda Hubsan X4 H107L si H107C

Ciudat este ca pe cat de mica e drona, pe atat de lung ii este numele: Hubsan H111 Q4 Nano Estes Proto X!!!

UPDATE
O drona si mai mica detine titlul acum de “cea mai mica drona din lume”. Vezi detalii depre CHEERSON CX-10 care este disponibil acum si in Romania prin govideo.ro

4 thoughts on “Hubsan H111 Q4 Nano Estes Proto X cea mai mica drona din lume”

  1. “pare inspirat din transformers, iar telecomanda, si ea foarte micuta, te face sa te gandesti la jucarii recomandate copiilor intre 2 si 4 ani ”

    Jucariile micute, cu multe piese tocmai ca nu sunt recomandate co[iilor sub 4 ani asa ca nu te gandi ­čÖé

    1. Am zis doar ca “te face sa te gandesti…” stiu ce inseamna un quadcopter, chiar si de mici dimensiuni. Drona despre care tocmai am vorbit in acest articol, este recomandata copiilor de peste 14 ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

spatii de inchiriat