fotografie virala

Fotografie virala pe pagina de Facebook / EYE IN THE SKY

Dupa o pauza “tehnica” de cateva zile, seara trecuta am iesit cu drona prin Timisoara la o sesiune de fotografie aeriana pe nocturna. Una dintre locatii a fost Piata Operei, pe care am gasit-o frumos impodobita si iluminata in asteptarea sarbatorilor de iarna. Din motive de siguranta, sesiunea foto in aceasta locatie s-a desfasurat in jurul orelor 22:30, la acea ora piata fiind mai putin aglomerata.

Fotografia in discutie a fost postata pe pagina noastra de Facebook in jurul orei 24 +/- 2 minute intr-o banala seara de miercuri.

Imediat dupa postare am observat o ascensiune rapida, ne mai intalnita la nici o fotografie postata de noi pana acum. Am fost inspirat sa fac cateva capturi de ecran in prima ora de la postare, iar rezultatele le puteti vedea in colajul de mai jos.

fotografie virala pe facebook
Evolutia in prima ora de la postarea pe pagina de Facebook

Fotografia a fost realizata cu ajutorul unei drone Cinestar 6, gimbal brusheless in 3 axe, aparat foto Canon EOS M + Canon EF-M 11-22mm.

Setari:
Timp de expunere: 1/4s
Diafragma: F/6,3
ISO 800

Daca esti curios poti vedea aici unde a ajuns fotografia in acest moment.

Cei interesati pot consulta oferta F64 pentru detalii tehnice si pret pentru aparatul foto mirrorless Canon EOS M si obiectivul dedicat Canon EF-M.

2 thoughts on “Fotografie virala pe pagina de Facebook / EYE IN THE SKY”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

spatii de inchiriat