Calendar 2015 – EYE IN THE SKY

Recunosc ca ideea calendarului 2015 cu imagini EYE IN THE SKY nu imi apartine. Ideea nu este noua, am mai fost intrebat si de alte persoane, dar in mare parte pot sa spun ca apartine Mihaelei C, o prietena a paginii noastre de Facebook cu care am si colaborat anul acesta intr-un proiect de fotografie aeriana. Ea a insistat pana m-a convins sa trec la pasul urmator.

De la simpla discutie pana la lansarea aceste idei intr-o “dezbatere publica” pe Facebook si aici pe blog, nu au trecut decat cateva ore.

Treaba este cat se poate de simpla. In decursul a mai bine de un an si jumatate de activitate in fotografia aeriana, am reusit sa construim un portofoliu substantial – o colectie de imagini unice, realizate in premiera pentru Timisoara, de la inaltime, cu o drona.
Ne-am gandit sa facem un calendar cu imagini pentru anul 2015. De fapt 2 modele: un calendar mare pentru perete si un calendar mai mic pentru birou. Ambele calendare au cate 12 file prinse cu o spirala metalica si un suport de carton gros care sa-i asigure o tinuta buna tot anul. Cele 12 pagini care corespund lunilor anului vor contine fiecare cate o imagine. Fiecare potential cumparator isi poate personaliza calendarul cu oricare 12 imagini din portofoliul nostru de pe Facebook din albumul Timisoara vazuta de undeva de sus care contine in acest moment peste 780 imagini.

Pretul calendarului de perete este 140 lei.
Pretul calendarului de birou este 50 lei.

calendar de perete 2015
Calendar de perete 2015 EYE IN THE SKY

calendar de birou 2015
Calendar de birou 2015 EYE IN THE SKY

Pentru ca ideea a venit tarziu, nu o sa mai am timp sa concept un formular “inteligent” de comanda, asa ca, ii rog pe cei care doresc cumpere un calendar 2015 EYE IN THE SKY, sa lase aici pe blog un mesaj care sa contina:

– nume persoana de contact
– adresa de email eventual un numar de mobil
– tipul calendarului: “mare” sau “mic”
– Cantitatea: 1, 2, 3…
– URL-ul fotografiilor de pe Facebook in ordinea in care doresc sa apara in calendar
Aceste mesaje nu vor fi publicate.

Plata se va face in avans prin PayPal.

Astept parerile voastre aici si pe Facebook.

1 thought on “Calendar 2015 – EYE IN THE SKY”

  1. Cu tot respectul si cu toata ontelegerea pentru banii investiti in aparatura, munca si efortul depus pentru poze.. Insa 140 de lei?? E exagerat..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

spatii de inchiriat