Vreau sa imi asigur drona!

polita asigurare drona
Polita asigurare pentru drona

Fotografia si filmarile de la inaltime cu ajutorul dronelor, nu mai sunt de mult o noutate. Desi este o piata relativ noua, ritmul de dezvoltare este unul foarte alert, in ciuda preturilor ridicate pentru asemenea echipamente. Si dupa cum singuri va puteti da seama, aceasta nu este o activitate lipsita de riscuri, ba din contra. Incerc mereu sa nu ma gandesc evenimente neplacute in care poate fi implicata drona pe care o detin, dar asta nu ajuta cu nimic in concret. Realist vorbind, la fiecare sesiune de zbor am in aer peste 1600 euro, iar in viitorul apropiat va depasi suma de 2000 euro. Tocmai de aceea am inceput sa ma gandesc serios sa o asigur; sa caut o societate de asigurari, care sa poata evalua riscurile si sa-mi ofere o polita de asigurare pentru drona la valoarea ei de piata. Si ca mine mai sunt si altii, si vor fi din ce in ce mai multi. Preturile dronelor echipate pentru foto/video pot incepe de la 8-900 euro si pot depasi lejer 7-8000 euro. Deci societatile de asigurari, nu doar din Romania, ci de oriunde din lume, ar trebui sa fie pregatite sa ofere potentilalilor clienti acest nou produs, si anume asigurarea echipamentelor foto/video aeriene sau asigurarea dronelor.

Din cate stiu eu, nu exista in Romania vreo drona asigurata (daca exista va rog sa ma anuntati si pe mine), asadar lansez provocarea: daca vreo firma de asigurari, observa potentialul acestei piete, este rugata sa ma contacteze pe contact@eyeinthesky.ro sau pe pagina de Facebook in privat, pentru a le oferi toate detaliile de care au nevoie in vederea pregatirii unui astfel de produs. In plus, respectiva societate de  asigurari va avea parte de reclama gratuita timp 6 luni pe eyeinthesky.ro 😀

8 thoughts on “Vreau sa imi asigur drona!”

 1. Păi…nu cred că e chiar același lucruri ca la asigurarea de mașini.

  Singura idee pe care o am, e să contactezi niște aerocluburi, nu contează dacă sunt din zonă sau nu. Având în vedere că ei au aparate și echipamente care funcționează în aceleași condiții, și nu-s chiar investiții de ici-de colo, cu siguranță le au asigurate în vreun fel, așa că poate îți fac ei legătura.

  E cu bătaie lungă, dar zic și eu…

  1. EYE IN THE SKY

   Nu, dar am inteles ca in Austria ar fi posibil, chiar si pentru noi, dar doar pentru pagube colaterale, nu pentru drona in sine. Deci daca lovesti o masina cu drona, asigurarea il va despagubi pe proprietarul masinii, dar nu-ti va da banii si pe drona.

 2. Daca nu ati reusit sa va asigurati drona pana acum, va pot ajuta sa o faceti. Va rog sa ma contactati pentru detalii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

spatii de inchiriat