acecore neo

AceCore NEO – nu doar “o simpla” drona profesionala

Zilele trecute, mi-am adus aminte de AceCore NEO, vazand clipul de mai jos, in feed-ul Facebook. O vazusem acum ceva vreme, dar n-am scris atunci despre ea, dar scriu acum. Dupa cum puteti observa, AceCore NEO nu este (doar) o simpla drona, ci am putea spune fara retinere, ca este o opera de arta, ce imbina frumusetea si eleganta, cu tehnologii unice de constructie ce ofera un nivel inalt de performanta in zbor.

acecore neo

Aceasta drona este construita pe un cadru de carbon in configuratie co-axiala X8, cu design unic, extrem de usor dar totodata foarte rezistent si foarte rigid. Conform producatorului, drona AceCore NEO contine cu pana la 40% mai putine componente de imbinare fata de dronele obisnuite, de unde rezulta rigitate sporita si o greutate mai scazuta. Configuratia X8 impreuna cu forma unica a bratelor in forma de V cu suport pentru 2 motoare pe fiecare brat, ofera dronei AceCore NEO un maximul de stabilitate pastrand in acelasi timp greutatea totala la un nivel relativ scazut. AceCore NEO are o suprafata aerodinamica, ce asigura o rezistenta scazuta la aer/vant, ceea ce se traduce printr-o eficienta sporita.

acecore neo arm
Brat in forma de V pentru 2 motoare si sistem de ventilatie
Un sistem unic de ventilatie, permite circularea aerului in corpul dronei pentru racirea componentelor electrice si electronice, sporind astfel eficienta cat si siguranta in timpul zborului. Trenul de aterizare retractabil, permite camerei foto/video panoramarea la 360 de grade.

In functie de incarcatura, drona AceCore NEO poate fi livrata cu motoare T-Motor U5-400 sau 2 modele de motoare personalizate Kontronik – MR600 Big si MR600 Medium. Drona foloseste elice de carbon de inalta performanta de 17 sau 18″ marca T-motor.

 

acecore-halo-gimbal
Gimbalul AceCore HALO2000
Producatorul pune la dispozitie 2 gimbaluri ultraperformante – HALO 2000 Cinema gimbal si HALO 2500 Cinema gimbal – ambele in 3 axe, construite din carbon, de asemenea cu un design unic ce ofera multe avantaje.
HALO 2000 Cinema gimbal are o greutate de 1,7 Kg si este destinat camerelor video profesionale cu greutate de pana in 3,7 Kg precum Canon C300/C500, Sony FS100, Canon 5D Mark II/III.
HALO 2500 Cinema gimbal are o greutate de 2,2 Kg si este destinat camerelor video profesionale cu greutate de pana in 5 Kg precum RED Epic/Scarlet/Dragon, Sony F55/FS700, Canon C300/C500, Black Magic.

Daca aceste gimbaluri vi se par prea scumpe, puteti opta pentru gimbalul DJI Zenmuse 5D. Producatorul pune la dispozitie, optional un adaptor pentru gimbalul DJI.

 

AceCore NEO Product video from Airfilms Productions on Vimeo.

In functie de necesitati, pretul unui sistem complet drona + gimbal AceCore Technologies, poate varia intre 11.385 si 26.688 euro. Pretul nu include camera.
Mai multe detalii despre dronele AceCore NEO gasiti pe pagina producatorului: http://acecoretechnologies.com/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

spatii de inchiriat