Vand drona DJI PHANTOM

dji phantom
DJI PHANTOM de vanzare – 2449 lei

Daca ieri scriam un articol despre preturi si locuri de unde se pot cumpara drone DJI PHANTOM in Romania, iar la un moment dat raspundeam negativ la intrebarea “Tu vinzi drone?” – adica daca eu vand drone, astazi m-am sucit, si revin cu un raspuns afirmativ: DA! Vand drona DJI PHANTOM.

Pai cum asa?
Zilele trecute am fost nevoit sa trimit drona mea la garantie, la sierra.ro. Intamplarea a facut ca omul lor de la service sa fie plecat in concediu toata saptamana aceasta. Deci abia saptamana viitoare o voi primi inapoi. Ca sa nu stau o saptamana fara drona, azi am comandat o drona noua, tot un PHANTOM. Ma pot considera norocos, ca am luat-o pe ultima de pe stoc. šŸ˜€
In fine, saptamana viitoare cand imi vine drona mea de la garantie, pe asta noua vreau s-o vand, ca n-am de gand sa stau cu doua drone in casa. Tin sa mentionez ca pe drona cea noua voi monta eliciile mele, trenul meu de aterizare, acumulatorii mei, toate aceste acesorii de la cea noua ramanand neatinse in ţiplă.
Prefer s-o vand si s-o inmanez personal in Timisoara, dar daca e nevoie o trimit si prin curierat. Va fi disponibila saptamana viitoare incepand de luni-marti.

Pret de vanzare: 2449 lei, garantie la sierra.ro, 12 luni fara 3 zile
Nu rata ocazia de a achizitiona drona PHANTOM – EYE IN THE SKY la pret redus! šŸ˜€

Cei interesati imi pot scrie aici sau pe Facebook

PS
Problema a fost rezolvata, drona PHANTOM nu mai este disponibila, s-a vandut!
In continuare gasiti drone DJI PHANTOM pe site-ul sierra.ro unde aveti 2% discount daca introduceti codul
“EYE IN THE SKY” in campul de comentarii, inainte de a trimite comanda.

7 thoughts on “Vand drona DJI PHANTOM”

  1. Bigyilan Alexandru

    Locuiesc in Timisoara unde spre norocul meu avem specialisti in domeniu. Sigur nu vrea sa supar pe cineva si in alte perti avem oameni priceputi .

  2. As dori sa stiu daca sunt intalniri ale pasionatilor in domeniu aici la Timisoara. Asta pentru a invata de la cei care au mai multa experienta in domeniu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

spatii de inchiriat