Geanta transport pentru DJI Phantom 2 si Phantom Vision

geanta transport phantomDe mai bine de un an, eu si drona mea suntem de nedespartit. Indiferent ca ies cu treaba in oras sau doar la plimbare, iau si drona cu mine aproape de fiecare data, pentru ca nu se stie niciodata ce se iveste bun de fotografiat sau filmat de la inaltime. Insa, de fiecare data cand am la mine drona, pe langa aceasta, mai am o telecomanda, si o geanta in care tin diverse chestii precum, 3 feluri de surubelnite, un set de elice de rezerva si cheia pentru elice, baterii de schimb pentru drona si pentru GoPro, mai nou am la mine monitorul FPV. Geanta pe care o folosesc nu este una dedicata ci este geanta in care port in mod normal aparatul foto DSLR si obiectivele. In aceasta geanta, drona si telecomanda nu au loc. In masina, drona, telecomanda si geanta cu accesoriile enumerate mai sus, stau intinse pe bancheta din spate si nu de putine ori s-a intamplat sa le adun de pe jos in urma unei manevre bruste.

Caut de mai multa vreme o geanta speciala in care sa imi tin toate “jucariile” (drona, telecomanda si accesorii), dar inca nu m-am hotarat asupra unui anume model. De curand am trecut e la Phantom 1 la Phantom 2 si probabil acesta era momentul pe care-l asteptam. Partenerul GoVideo, stia ca sunt in cautarea unei genti pentru noul meu Phantom 2, asa ca mi-a trimis link catre un produs proaspat intrat pe site-ul GoVideo.ro

Dupa cum pueti vedea, este vorba despre o geanta de transport pentru drone DJI Phantom si acesorii precum telecomanda, baterii, elice surubelnite si alte cele. Cel mai important aspect (din punctul meu de vedere) este faptul ca drona Phantom poate fi introdusa in aceasta geanta cu tot cu gimbal si camera. Geanta este de productie germana, este rezistenta la socuri puternice si rezista la apa.
Geanta este compatibila cu urmatoarele drone: DJI Phantom 1 + Zenmuse H3-2D, DJI Phantom 2 + Zenmuse H3-2D/H3-3D, DJI Phantom 2 Vision, DJI Phantom 2 Vision+

Gasiti mai multe detalii despre aceasta geanta aici.

Inca nu m-am decis daca o cumpar sau nu, dar pentru cei care m-au intrebat sau cei care sunt in cautarea unei genti de transport pentru Phantom-ul lor, aceasta varianta cred ca este de luat in calcul. In cazul in care ma voi decide sa cumpar aceasta geanta, voi reveni cu mai multe detalii despre ea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

spatii de inchiriat