2 ani eyeinhesky

EYE IN THE SKY a implinit 2 ani

2 aniIn data de 8 iunie s-au implinit 2 ani de la prima fotografie aeriana realizata de noi cu ajutorul dronei, postata pe pagina noastra de Facebook – EYE IN THE SKY. 2 ani in care am avut multe de invatat despre drone, despre fotografie – in special despre fotografia aeriana. 2 ani in care o idee spontana s-a transformat intr-o pasiune la granita cu obsesia, poate si pentru ca am ajuns sa caut perfectiunea in locuri care, nu cu mult timp in urma, pareau imposibil de abordat.

In toata aceasta perioada am stat departe de gandul de a transforma aceasta pasiune intr-o afacere desi, mi s-a oferit ocazia de nenumarate ori. Cred ca publicul a apreciat acest lucru.
Ma bucur ca in general, cei ce ne urmaresc pe Facebook sunt persoane care apreciaza lucrul bine facut si diversitatea, incercand mereu sa aduc ceva nou, chiar limitat fiind de perimetrul orasului. Ma amuza faptul ca anumite pagini reusesc sa atraga sute de aprecieri, postand zilnic imagini (in general de proasta calitate) cu Piata Operei si vreau sa cred ca publicul nostru este diferit.

Pagina de Facebook a crescut continuu doar prin materialele proprii, deosebindu-se de alte pagini care se lauda cu un numar mare de fani, dar care se folosesc de fotografiile altora pentru a creste, iar asta imi ofera multa satisfactie. Cei peste 21500 de fani de pe pagina de Facebook, prin feedback-ul lor, mi-au dat energia pentru merge pe acest drum si sunt convins ca i-am rasplatit pe masura, onorandu-mi promisiunea de a le dezvalui frumusetea orasului Timisoara, intr-un mod cu totul aparte. Pe langa fotografiile aeriene, cei care m-au urmarit indeaproape au fost tinuti la curent si cu puncte cheie in evolutia dronelor dedicate fotografie si filmari aeriene in general, inclusiv cu realizarile noastre in acest domeniu, cum ar fi: constructia dronei Cinestar 6 si a unui gimbal in 3 axe cu ajutorul caruia am doborat record dupa record in fotografia aeriana pe timp de noapte, ajungand la un timp de expunere de 20 secunde, proiectul de panorame aeriene – pano360.ro si nu in ultimul rand proiectarea de la zero a unei drone.

prima fotografie aeriana
Prima fotografie aeriana postata pe pagina de Facebook – 8 iunie 2013

Asa cum n-am putut anticipa de la inceput, felul in care va evolua aceasta poveste, nici in acest moment nu imi permit sa fac predictii pentru viitor. Prefer sa las lucrurile sa mearga de la sine si am incredere ca inspiratia va gasi intotdeauna o cale de mentine viu interesul fanilor pentru proiectul EYE IN THE SKY.

Multumirile speciale merg catre:

  • govideo.ro
  • cammeronprint.ro pentru executia a numeroase prototipuri si componente pentru drona.
  • Ciprian Dughir pentru colaborarea in proiectele pano360.ro si proiectarea de la zero a unei drone, dar si pentru ca m-a incurajat si a fost mereu alaturi atunci cand am doborat recordurile de expunere indelungata.
  • Stefan Both de la adevarul.ro – Timisoara

1 thought on “EYE IN THE SKY a implinit 2 ani”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

spatii de inchiriat