Cheerson SH 6057 – oul zburator

cheerson sh 6057
Minidrona in forma de ou – Cheerson SH 6057

De obicei in weekend ma uit pe net dupa noi aparitii in materie de drone de jucarie. Azi am gasit ceva foarte simpatic, atat de simpatic incat am zis ca merita sa scriu un mic articol despre… Cheerson SH 6057 sau “oul zburator” – o minidrona foarte simpatica in forma de ou, nu de alta, dar poate inspira pe cei care sunt in cautarea unui cadou inedit pentru vreun copilas.

Foarte interesanta ideea de a masca minidrona intr-o carcasa in forma de ou. Momentan este disponibila in 3 modele: pinguin, albina si “x-aircraft”
La deschiderea oului, din partea superioara isi fac aparitia bratele pe care sunt montate motoarele si elicele, si trenul de aterizare. Dupa inlaturarea suportului care tine toate bratele si trenul de aterizare laolalta, simpatica drona este gata de zbor.

Tehnic vorbind, in afara de aspect, Cheerson SH 6057 nu difera cu nimic de un Hubsah H107L. Drona este controlata cu ajutorul unei telecomenzi in 4 canale ce opereaza in banda 2.4GHz, este dotata cu un giroscop im 6 axe si este alimentata cu acumulatori 3.7V 350mAh identici cu cei de pe Hubsan, care-i confera o autonomie de zbor de aproximativ 5-7 minute care se alimenteaza prin cablul USB. La fel ca si minidronele Hubsan, drona Cheerson SH 6057 are 2 moduri de zbor: “normal” si “3D stunt – flip & roll”.
In pachet vine oul, telecomanda, incarcatorul si cablu de incarcare, o pereche de elice de schimb.

Pretul este 26€ – pretul actualizat si mai multe detalii gasiti aici.

Banggood ofera transport gratuit oriunde in lume, inclusiv in Romania.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

spatii de inchiriat