In 2013 mi-am descoperit o noua pasiune pe care am impartasit-o cu voi indeaproape, in cadrul proiectului EYE IN THE SKY.
Asa cum ati aflat pe parcursul acestui an, fotografia cu ajutorul dronelor este oarecum la inceput de drum, iar noi, cei din Timisoara suntem printre primii ca ne putem mandri cu frumusetea orasului fotografiat de la inaltime. Din acest punct de vedere, 2013 a fost un an interesant, plin de incercari si reusite si cu aceasta ocazie, tin sa mutumesc tuturor fanilor de pe Facebook, pentru gandurile frumoase si incurajari.

De asemenea, doresc sa multumesc tuturor celor cu care am colaborat in 2013 in acest domeniu: Alexandru Solomon, Amos Rozenberg – PARAMAX films, Alexandru Hreniuc, Ionut Trandafir, Viena Residence, Semcir, Stefan Both – Adevarul Timisoara, Mosnita Imobiliare.
Nu in ultimul rand, doresc sa multumesc celor care m-au sustinut financiar in aceasta activitate: MANOLLY, CAMMERON PRINT, DISPECERATTRACTARI.RO
Multumesc SIERRA MODELLSPORT pentru discount-urile oferite la achizitionarea echipamentelor.

Va doresc tuturor un 2014 plin de bucurii si realizari, si va invit sa ramaneti aproape de EYE IN THE SKY pentru ca lucrurile interesante abia acum urmeaza!
LA MULTI ANI!